İşletme, hakkında

daradevilt

Çömez Öğrenci
Kayıtlı Öğrenci
Merhaba kolay gelsin,
Ben bu yıl işletme lisans olarak kayıt yaptırdım.İlk gün kayıt işlemlerini hallettim fakat aklıma takılan sorular var.Yardımcı olursanız cok sevinicem lütfen yardımcı olurmusunuz.
Öncelikle bana kitap falan verdiler,ben şimdi hangi dönemde hangi konuya kadar çıkacagını nereden bileceğim ? mesela 14-15 aralıkta çıkacak sınav soruları ve derslerini nereden bileceğim,Kitapların tamamı o yılı mı kapsıyor o dönemi mi kapsıyor.Bu konuda aydınlatırsanız beni sevinicem..
Birde ogrencı.anadoludan giriş yapınca dersler falan çıkmıyor bende :S resim ekte bu konudada yardımcı olursanız sevinicem teşekkürler

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
burdan hangı derslerı gorecegıne baka bılırsın ve kıtapları ındırme sansın var.

yılda 2 donem var bırı guz donemı dıgerı bahar donemı her donemın kıtapları ayrıdır

her donem ara ve fınal sınavlar yapılır

ara sınavda kıtapların tarısına kadar fınalde ıse kıtabın sorumlusun

ilginize teşekkür ederim.

Bu bana verilen kitaplar sadece güz dönemini kapsıyor yani değil mi

Birde bu ders ekle çıkar olayı nedir tam olarak

ve son olarak HATA: TC Kimlik No / Öğrenci No bulunamadı. Lütfen bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz.

e ogrenmede böyle bir hata alıyorum kayıt olamıyorum oraya confused

evet guz donemını kapsıyor.

ders ekle sıl ıslemını 1. sınıfta tekrar alan ve ust sınıflar yapmakta . sen daha yenı kayıt oldugun ıcın yapmıyacaksın.

hangı sıte ??

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı stede altta bolumler var ordan bolumunu secmen gerekıyor

Geri
Üst Alt