İktisat Fakültesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazyfrog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crazyfrog

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar. Ben 1984 doğumluyum. Sizlerden tavsiye bekliyorum.Ben İktisat Fakültesi İktisat Bölümü 4.sınıfa kazasız belasız geçtim,son 2 dersi de vererek(Muhasebe Uygulamaları ve Para Teorisi ve Politikası).Bundan önce hiçbir iş tecrübem olmadı.Benim ne yapmam gerektiğine dair tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.Hepinize iyi günler dilerim.

Merhaba Arkadaşlar. Ben 1984 doğumluyum. Sizlerden tavsiye bekliyorum.Ben İktisat Fakültesi İktisat Bölümü 4.sınıfa kazasız belasız geçtim,son 2 dersi de vererek(Muhasebe Uygulamaları ve Para Teorisi ve Politikası).Bundan önce hiçbir iş tecrübem olmadı.Benim ne yapmam gerektiğine dair tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.Hepinize iyi günler dilerim.

Merhaba , Okumak devam diyorsanız , Ales ( Yüksek Lisans ) sınavlarına girebilirsiniz.
Bankalara başvuruda bulunabilirsiniz..;)

slm arkadasım okumanın sonu olmaz güzel bır blm degerlendırmek gerekir aynı zamanda kss ve banka sınalarını kacırmamaya bak ıyı gunler

merhaba ben işletme 2.sınıftayım 3.sınıfta ikdisata geçiş yapabilirmiyim bu şekilde bi geçiş varmı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

ya bende iktisat 3 ınıf hazırlıktayım sınav iyi geçti ama cevap anahtarını kulanmadım bir türlü kitapçık kodu 3204 ama derslerden cevap buamadım hiç tutmuor hepsinide yanlış yaptı değilimdir herhelde yardımcı olursanız evinirim

arkadaşlar lütfen biri yardımıc olsun ben iktisat hazırlıktayım iktisada giriş ve muhasebeye girişin çıkmış bütünleme sorularını nasıl bulabilirim allah rızası için yardımcı olsunn lütfennnnnn :(

iki yıllık açık öğretim halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum 2 sene önce. şuan iktisat veya başka bir bölüme 4 yıllık aöf'ye geçmek istiyorum izleyeceğim yolu bilen varmı?

Geri
Üst Alt