ikna ve konuşma

nigar unutulmaz

Kayıtlı Öğrenci
::p:p:confused:bu ders ne kadar karmaşık.Kendimi hiçte iyi hissetmiyorum. tek dersim var ama yinede tedirginim.*ikna ve konuşma aslında bir bireyin tüm psikolojik duygu ve düşüncesini ortaya koyan ve bunu insanlarla paylaşımını anlatan yada hissettiren iç dünyamızdaki bir olguyani bizimle bir bütün.:rolleyes:

sorma bende zannettimki bu dersten kalan bir tek benim verip kurtulsaydım soruda bulamıyorum diğer sorular hep aynı sınavdada bu kadar basit çıkacağını düşünmüyorum açıkcası iyi akşamlar

:eek:ARKADAŞLAR SINAVLARDA HERKESE BAŞARILAR.Heycana gerek yok sakin olup soruları anlayıncaya kadar okuyup öyle cevaplıyalım.hepimize KOLAY GELSİN BAŞARILAR.:D:confused:

Kendini fazla kasma çalıştıysan herşey olabilir.:(üzülme inşallah kolay gelir sorular sana başarılar dilerim aynı zamanda kendimede. şansada ihtiyacımız olcak.kolay gelsin arkadaşım başarılar

:DARKADAŞLAR:D Sınav hiçte korktuğum gibi geçmedi.AKSİNE bayağıda iyiydi umarım sizinkide iyi geçmiştir.Allah yardımcınız olsun başarılar hepinize:p

benimde sınavım çok güzel geçti çok basitti 73 aldım fakat şimdi hiç bir yerde final sorularını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.iyi akşamlar.

Geri
Üst Alt