ikinci ünivesite mazeretli kayıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan geap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

geap

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba, ikinci üniversite kayıtları 16 Ekim son gün. Ancak ben işyerimden 17 Ekim'de izin alabiliyorum. Mazeretli kayıt yaptırabilir miyim? Veya o matbu dilekçe dışında bir belge götürmem gerekli mi?

Durumu bilen birisi var ise lütfen cevap versin. Şimdi ne yapmalıyım, mazeretli kayıt yaptırabilir miyim?

Merhaba, ikinci üniversite kayıtları 16 Ekim son gün. Ancak ben işyerimden 17 Ekim'de izin alabiliyorum. Mazeretli kayıt yaptırabilir miyim? Veya o matbu dilekçe dışında bir belge götürmem gerekli mi?

Durumu bilen birisi var ise lütfen cevap versin. Şimdi ne yapmalıyım, mazeretli kayıt yaptırabilir miyim?
Mazaretli kayıt ile ilgili aof bürosu size yardımcı olacaktır...Bildiğim kadarıyla mazaretinizi belirtmeniz gereken bir yazı isteyecekler...ve kayıt ıcın gereklı diğer evrakları yanınızda bulundurunuz...

Mazaretli kayıt

Merhaba ben çalıştığım için belirli saatlerde ve belirli aralıklarda izin alabildim 2 gün üst üste 2 saat izin alabildim ama bu sürede kayıt sırası bana gelmedi ancak 17 sinde tam gün izin aldım bu mazareti nasıl bildireceğiz kabul edilir mi

aynı şekilde ben de ayın 19 una kadar biliyordum kayıt tarihlerini malesef 16 sına kadarmış. ne yapmamız gerekiyor nasıl bir dilekçe hazırlamalayız

Geri
Üst Alt