iki tane aöf diploması alınır mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasdil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasdil

Kayıtlı Öğrenci
slm ben aöf lisans bölümünde okuyorum lisans bitince başka bir önlisans aöf okuyabilirmiyim bana bir arkadaşım olmaz dedi lisansdan sonra önlisans okutmazlar dedi işletme 3 okuyorum bitince adalet myö okumak istiyorum malum daha yeni acıldı cevaplarınızı bekliyorum

bunu bende merak ediyorum ama hiç bir fikrim yok cevaplar benimde işime yarayacak

iki kere bitirilebilir aöf.

Merhaba şu an okuduğunuz AÖF bölümünden mezun olursanız tekrar AÖF'den istediğiniz bir bölümü okuma şansınız mevcut.

hayır o olmuyor işte.sınavsız İkinci üniversite hakkı sadece örğünü bitiren has.örğünden 2 yıllk veya 4 yıllık bitiren 2. üniversiteyi sınavsız okuyor.

sonuç:sen aöf bitirdiğin için.ösym nin lys sınavına girip puanını tutturmalısın.zaten kolay kazanırsın.aöf nin puanları düşük.sanırım baraş puanı geçsen yetiyor.

hayır o olmuyor işte.sınavsız İkinci üniversite hakkı sadece örğünü bitiren has.örğünden 2 yıllk veya 4 yıllık bitiren 2. üniversiteyi sınavsız okuyor.

sonuç:sen aöf bitirdiğin için.ösym nin lys sınavına girip puanını tutturmalısın.zaten kolay kazanırsın.aöf nin puanları düşük.sanırım baraş puanı geçsen yetiyor.
teşekkür ederim arkadaşım.zaten ben orasını sorun ediyorum.yani bi daha lysye girmemek için sordum.puanı sorun etmiyorum da yine de girmesek yani uğraşmasak sınav kısmıyla çok daha iyi olurdu=)

2009-2010 öğretim yılından itibaren, açıköğretim mezunları sınavsız ikinci üniversite okuyabiliyor. Açıköğretim lisans mezunları istediği kadar hem önlisans hem de lisans programlarına sınavsız kayıt yaptırabilir. Ancak, aynı anda bir örgün öğretim, bir açıköğretim okunabilir ama iki açıköğretim programı aynı anda okunamaz. Sınavsız ikinci üniversite okuyan erkeklerin askerlik tecil hakları yoktur.

Geri
Üst Alt