Herhangi bi üniversitede derse girebiliyormuyum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4ným4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4

4ným4l

s.a. benim duydğma göre bazı üniversitelrde AÖ öğrencileri derslere girebiliyor. Bu nasl oluyor acaba açıklayabilrmisiniz ?

s.a. benim duydğma göre bazı üniversitelrde AÖ öğrencileri derslere girebiliyor. Bu nasl oluyor acaba açıklayabilrmisiniz ?

Evet dediğiniz gibi Açık Öğretim'in Akademik danışmanlık hizmeti vardır. Bu hizmet Aralık sonu - Ocak başı gibi başlamakta ve Hazirandaki final sınavlarına kadar devam etmektedir.

Akademik danışmanlık ile ilgili olarak, tam tarihleri ve hangi dersler ile hangi ilde hangi üniversitelerde danışmanlığın verileceğini ayrıca bir duyuru ile sizere bildireceğiz arkadaşlar.

ilk dönem için derslere girilebiliyormu?

eskişehirde aöf ögrencılerı derslere girebiliyor gibi birşey duydum??

tabiki ilk dönem derslere giriliyor.Eskişehir de derslere girme ile ilgili diğer yazdığın linkte gereken bilgileri yazdım.

arkadaşlar derslere girebileceğiniz ıllerı ders ısımlerını fakultelerıyle bırlıkte forumda verdık dıkkatlı bakarsak ii olur.İL İL akademik danısmanlık hizmetlerı baslıgı altında

Ben dün Giresun üniversitesi Fen -Edebiyat Fakültesinde Genel Muhasebe dersine girdim.

İktisat 1

s.a arkadaşlar ben açıköğretim kamu yönetimi bölümündeyim evimiz mersinde olduğu için mersin üniversitesinde derse girebilirmiyim bir bilginiz varmı

eğer üniversitede derse girebiliyorsak ben evden bile ayrılmaya razıyım çok sıkıldım

Hem daha iyi olur, arada gidip derslere katılmamız.

herhangi bir üniversitede derse girebilmek bir yere başvurmam yada kayıt yaptırmam gerekiyormu?aof de yeniyim.buyüzden soruyorum.

Geri