harç paraları

2. sınıf harç paraları 1 ila 25 aralıkta bankaya yatırılacak diye duydum.

miktarı hakkında bilgisi olan varmı acaba...???

2. sınıf harç paraları 1 ila 25 aralıkta bankaya yatırılacak diye duydum.

miktarı hakkında bilgisi olan varmı acaba...???

KAYIT YENILEME

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

-Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009

-Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

Size gelecek klavuzda yazacak harç parası .Ordaan öğrenebilirsiniz.başarlar.

KAYIT YENILEME

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Size gelecek klavuzda yazacak harç parası .Ordaan öğrenebilirsiniz.başarlar.

bu tarihler kesinse iyimiş daha çok var :) Harç miktarını Altdan ders bırakma etkiliyormu acaba :s

Bilgilendirmeniz için Teşekkürler Rainbow.

arkadaşlar ben birinci sınıfı borçlu geçtim ikinci sınıfta kaldım ikinci sınıfı tekrar okuyacağım ödemem gereken harç ne kadar bunu bilmek istiyorum kitap parası falan ödememe gerek yoktur herhalde

arkadaşlar ben birinci sınıfı borçlu geçtim ikinci sınıfta kaldım ikinci sınıfı tekrar okuyacağım ödemem gereken harç ne kadar bunu bilmek istiyorum kitap parası falan ödememe gerek yoktur herhalde

Hayır kitap parası zaten ödediğiniz harç parasının içinde mevcuttur.Size gelecek klavuz içerisinde yazacak ne kadar harç parası ödemeniz gerektiği.İyi forumlar.

selam ben 1.sınıfta kaldım harç parasını yatırma tarihi ne zaman bilginiz var mı??teşekkürler

KAYIT YENILEME

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olucak eskişehir anadolu üniversitesi iktisat fakültesi kamu yönetimi açık öğretim harçı ne kadar cvplarınız için şimdiden tşekkürler

birileri bana lütfen türk dili ve edebiyatı harcının ne kadar olduğnu yazsın.hukuk fak mezunuyum bu yıl sınava girdim ek kontnjndan tercih yaptım edebyat geldi ama hiç bi fikrim yok.aöf den nası okunuo onuda bilmiorm lütfen bana cvp vern.buarada son kayıt tarihi nezamn?????

slm adrese gönderilecek olan klavuzdan söz ediliyor o klavuz ne zmn gelecek.bide adres değişikliğini nasıl hallediliyor.yardmcı olursanız sevnrm

slm ben iktisat birinci sınıfta 3 dersten kaldım senenin bütün derslerinden mi sınavlara gircem yoksa kaldıgım derslerden mi kafam karıştı herkes bir şey söylüyor bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olun

meraba ben 3 sınıf işletme ögrencisiyim ilk taksidimi ödededim ve 26 sında bu ayın 2 ci taksitler son ben ödeyemiyorum bu 2 taksidi daha sora ödeyebilirmyim ödeyemezsem orun olurmu lütfen cavaplayın...

meraba ben 3 sınıf işletme ögrencisiyim ilk taksidimi ödededim ve 26 sında bu ayın 2 ci taksitler son ben ödeyemiyorum bu 2 taksidi daha sora ödeyebilirmyim ödeyemezsem orun olurmu lütfen cavaplayın...
Yok arkadaşım bi sorun olmaz rahat ol daha sonra odersen yukarıda arkadşlarda paylaşmış zaten birazcık faiz odersin yani bi sorun olmaz istersen haziranda ode:):)

Geri
Üst Alt