K karasevdam Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #441 GüNüN sÖzÜ ...........Bugünle geçmiş arasında bir kavga başlatacak olursak, geleceği kaybetme tehlikesine düşeriz...........
GüNüN sÖzÜ ...........Bugünle geçmiş arasında bir kavga başlatacak olursak, geleceği kaybetme tehlikesine düşeriz...........
M morhayal Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #443 yanı mj yazmadan okuyamıyorum yada baska br sayfaya gecıp tekrar ya yenıyız ondan bılmıyoruz
K karasevdam Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #444 evet ya cahilliğin gözü kör olsun buarada nerden ? sormuştum ama cvp yok....
K karasevdam Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #447 bende istanbuldan ayça m.o duygu ee yaş kaç çalışıomusun anlat maksat muhabbet
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #448 Arkadaşlar Yazdığınızın Cevabı Gelip Gelmedimi Diye Bakmak Için üst Taraftaki Yenile Linkine Basınız..
Arkadaşlar Yazdığınızın Cevabı Gelip Gelmedimi Diye Bakmak Için üst Taraftaki Yenile Linkine Basınız..
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #451 BUNUDA BİLİYORMUYDUNUZ.. İnsan vücudundaki en güçlü kas , dildir .
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #453 karasevdam' Alıntı: neyi eklemek istersek anlamadım ya ::::::::S Genişletmek için tıkla ... BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZA EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ DİYORUM ..HANİ BEN YAZDIM YA DEVAMINI GETİRİN DİYE..PAYLAŞALIM BÜYÜYELİMMM..
karasevdam' Alıntı: neyi eklemek istersek anlamadım ya ::::::::S Genişletmek için tıkla ... BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZA EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ DİYORUM ..HANİ BEN YAZDIM YA DEVAMINI GETİRİN DİYE..PAYLAŞALIM BÜYÜYELİMMM..
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #456 İnsanlar vücutlarında 300 adet kemikle doğuyorlar ama yetişkin olduklarında bu sayı 206´ ya düşüyor .
İnsanlar vücutlarında 300 adet kemikle doğuyorlar ama yetişkin olduklarında bu sayı 206´ ya düşüyor .
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #458 Arkadaşlar Eklemeyi Bırakmayın.tutun Kenetlenin De Hani Nerde Arkadaşlarımız
M morhayal Kayıtlı Öğrenci 25 Nis 2008 #459 arkadaslar benım sımdı cıkmam lazım ısım var bıras sonra yıne gelırım