Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yetömiyomuyum Sana öğrenci Aşk Olsun.:)ya Hava Yanilmiyosam Cilt Bakimiyla Ilgili Birsey Konusyosunuz

Arkadaşlar Tamam Birbirinizi özlemişsinizdir Fakat Burada Bizlerde Variz Muhabbet Ortami Tanişma,kaynaşma Yeri Diyede Tabir Edilir.bilmiyorum Düşünceniz Nedir..hani öyle Değilse Bilelimde Siteye Girmeye Vaktimizi Harcamayalim..

haklısın kardeşim olayı kısaca anlatayım ve konuyu değiştirelim garbino bana nazar değmesin diye yüzüme tükürüyordu ama tutamadı kendini kustu sonra bende onun yüzüne kustumda hala temizleyemedikk konu buydu yani midenize verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimmmm

Iyi Kivirdin öğrenci:)

haklısın kardeşim olayı kısaca anlatayım ve konuyu değiştirelim garbino bana nazar değmesin diye yüzüme tükürüyordu ama tutamadı kendini kustu sonra bende onun yüzüne kustumda hala temizleyemedikk konu buydu yani midenize verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimmmm

KEMANCI GEL BENDE SENİN YÜZÜNE BULANIYIM RENK GELİR..BIYY İĞRENÇÇ.OLSUN DEDİĞİM GİBİ MAKSAT MUHABBET OLSUN

Ya Benim Hanim Bi Kremler Filan Aldi 1 Haftada Cildi Pürüzsüz Oldu öğrenci Evlenicen Ya Sana Söyliyim Dedim Düğünden önce Kullanirsin

selamlar herkese ben geldim havva 584 hanımefendiye hasseten ve bizatihi şükranlarımı arz ediyorum.Ama havva hnm bu avatar biraz yumuşak diilmi bana göre yav:)Ama yine de saol yani!!!!

O Güzel Yüzümün Içine Ettirmeye Hiç Niyetim Yok öğrenci, Havva Nasil Olsa Alismis Git Ona Yap:)

Bi Ara Bi Alis Veris Yapiyorum Tezgahtar Kizla Konusrken Yalnislikla Kizin Yüzüne Tükürdüm Kizda Yüzünü Sildi. öyle Utandim Kizardimki Kaçtim Hmen Ordan:):)

ee başka konuşan yokmu ya hakan yavuz abi ee sizde katılsanıza yoksa mide kanamasımı geçiriyorsunuz sohbetin konusundan

Bende Lisedeyim Güzel Güzel ön Siralardan Hojayi Dinliyorum Hoja Saolsun Lama Misali Gözlerimi Geçici Bir Süre Körlüğe Sebep Etti:)

öğrenci Gittiimiiiiiiiiiii::(:(:((:(:(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt