Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanada Ben Bi Türlü Yaranamadim öğrencii

Bizi Nedne özlesinlerki öğrenvci Biz Kimizki Daha Surda Iki Günlük üyeliğimiz Var:)

yıkadınmı suratını canım benimmm her ne kadar cilde iyi gelsede ruh sağlığına iyi gelmez özellikle seni görenlerin bende gittim yıkadım

Ya öğrenci Havvayi Neden Tersliyim Buna Ne Hakkim Var. Kiz Bana Kötü Bise Yapmadiki. Senin Konustuklarin Espri Oluyoda Biizmki Nedne Olmuyo Bunu Daha önce Gene Senle Konusmustuk Her Esprinin Sonunu ülücük Işaretimi Koyim Illan Kapiş:):)

Hsavva Sen Bakma Bu öğrenciye. Gene Uyuzluğu üzerinde Gene Patronuyla Kavga Etmiş Heral Bugüün:):)

yüzün erimiştir ama
al canım hem yüzüne hem annene iyi gelir ya bunu polis görse beni hapse atar iki kişiye zarar verdin diye
Limon500.jpg

arkadaşlar siz şimdi konuyu merak ediyorsunuzdur ama mide sağlığınzı bozmaktan banlanmaktan korkuyorum kariyerimi etkiler

Arkadaşlar Tamam Birbirinizi özlemişsinizdir Fakat Burada Bizlerde Variz Muhabbet Ortami Tanişma,kaynaşma Yeri Diyede Tabir Edilir.bilmiyorum Düşünceniz Nedir..hani öyle Değilse Bilelimde Siteye Girmeye Vaktimizi Harcamayalim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt