Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hımmm yok sana öyle gelmiştir yoksa arkadaşlarımız iyidirde fırsat bulamamışlardır bitek bu siteyle ilgilenmiyorlar diğer sitelerinde sorunlarıyla uğraşıyorlar yoksa soğuk değillerdir tanıdıkça anlayacaksın

slm ben de yeni katıldım.herkese saygı ve sevgilerimi iletirkene,en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsun benim aziz ve muhterem... pardon ya birdenbire kendimi siyaset meydanı stüdyolarında sandım:))) özür !!! ben yusufusta...

slm ben de yeni katıldım.herkese saygı ve sevgilerimi iletirkene,en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsun benim aziz ve muhterem... pardon ya birdenbire kendimi siyaset meydanı stüdyolarında sandım:))) özür !!! ben yusufusta...

GÜZELLLLL HEP BÖYLE DEVAM ET BEN YARIN KATILMAK ZORUNDA KALIJAM SİZLERİN ARASINA..BU GUNLUK BENDEN BUKADAR

hıım yav ben de bi resim yapıştıriim bu arada bak herkesin var benim alan çorak arazi gibi kalmış mübarek!!! aceba kimin resmini kullnsam avatar olaraktan..hımm hüsnü mübarek? yok yok o olmas...beyaz?cem yılmaz? yok yok onlarda olmaz!!!Neyse az daha düşüniiim de bulurum elbet bişi..haa bu arada profil resmi tavsiyelerine de açığım,kıymatlı forum kullnıcı arkadaşlarımdan...

kullaniim nolur yaaa:) İnsanlık öldümü yani baksana benim gerçeklten ii bir avatara ihtiacım var..Bi babalık yap şu mübarek günlerede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt