E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #70 seher.' Alıntı: elmayra dderviş harun73 Genişletmek için tıkla ... seherim oyunun kuralına göre iki seçenek veriliyor canım dderviş.. attila _ fatma,
seher.' Alıntı: elmayra dderviş harun73 Genişletmek için tıkla ... seherim oyunun kuralına göre iki seçenek veriliyor canım dderviş.. attila _ fatma,
S seher Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #71 pardon anlışlıkla olduben istediği yazıyorum şimdi düzeltirim dderviş ecrin elmayra(umarım doğru oynamışımdır)
pardon anlışlıkla olduben istediği yazıyorum şimdi düzeltirim dderviş ecrin elmayra(umarım doğru oynamışımdır)
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #72 seher.' Alıntı: pardon anlışlıkla olduben istediği yazıyorum şimdi düzeltirim dderviş ecrin elmayra(umarım doğru oynamışımdır) Genişletmek için tıkla ... ehueheueheu ohyyy kıyamamm tatlım 2 isim vercen, sıradaki de o iki isimden biri seçip başka bi iki isim vercek mesela sen> dderviş-ecrin<< dedin ben de Ecrin i seçtim suhedaa - sema@ diorum.. seç bakalm birini
seher.' Alıntı: pardon anlışlıkla olduben istediği yazıyorum şimdi düzeltirim dderviş ecrin elmayra(umarım doğru oynamışımdır) Genişletmek için tıkla ... ehueheueheu ohyyy kıyamamm tatlım 2 isim vercen, sıradaki de o iki isimden biri seçip başka bi iki isim vercek mesela sen> dderviş-ecrin<< dedin ben de Ecrin i seçtim suhedaa - sema@ diorum.. seç bakalm birini
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #79 only roses olsun diğerini tanımıyorum zaten isokor-hazır cevap