hangi sınıfı okumak daha zor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merveg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi sınıfı okumak daha zor???

• Kullanılan toplam oy
    18
3.Sınıf O.Ö Ö bölümünde okuyorum ve en zor sınıf bana 2.Sınıf geldi :( bu sene 3 den hiç dersim yok ama 2 den 1 dersim olduğu için tekrar yapıyorum :(

ben daha 1.sınıftayım bazı desler çok zorluyor :confused:ama önümde daha çok sene var bakalım onlar 1.sınıftan daha zor mu yoksa kolaymı olacak:o

2 sınıftayım sonuçlar fena degil ama çalışmak pek içimden gelmiyor zor sınıfa gelince hepsi derim çünkü tek yardımcımız kitaplar ve her sene hep farklı derler alıyoruz öyle degilmi
:)

bence hepsi birbirinin aynı hiç konu çalışmıyorum direk çıkmış soruları çözüp giriyorum çok çok iyi notlarla geçmiyorum belki ama tekrarda yapmadım (:

Bence 1.sınıf en zoru. Sonuçta ilk defa aöf sistemi ile karşılaşıyorsun, haliyle ders çalışma tekniklerinde de baya zayıf oluyorsun, ondan sonra mortingen şıtrayze haliyle. :) Ama Allah'tan 1.sınıfta kursa gitmiştim birtek matematik alttan kalmıştı, onuda verdim finalde kurtuldum sonunda.

bana 3 daha zor gelmişti zaten 1 le 2 örgündü belki ondandır

bence her sınıf zordur tabıkıde ama suan 1 sınıf okuyorum açikögretımle yeni tanıstım sınıfta kala kala ögrenıcez heralde:)

BENce 1.sınıf zor herseye yanı yenı duzene alısmak zor her sınıfın ve bolumun elbettekı bellı bır zorgu var

Geri
Üst Alt