T tospbaa Kayıtlı Öğrenci 28 Eki 2008 #121 iktisat okuyorum..2. sınıfa gectik bakalım şu yuksek harcları ödeyebilirsem
N nazlımyar Kayıtlı Öğrenci 4 Kas 2008 #125 alinece' Alıntı: sosyal bilimler 1.sınıfım Genişletmek için tıkla ... aaaa aynı bölümden birini bulmak çok güselmiş ya ama ben 2. sınıfım sana başarılar
alinece' Alıntı: sosyal bilimler 1.sınıfım Genişletmek için tıkla ... aaaa aynı bölümden birini bulmak çok güselmiş ya ama ben 2. sınıfım sana başarılar
N nazlımyar Kayıtlı Öğrenci 4 Kas 2008 #126 Turan ÜÇÜNCÜOÃLU;28880' Alıntı: Sosyal Bilimler Genişletmek için tıkla ... mrb turan kaçıncı sınıfsın acaba bende aynı bölümdeyim ama ben 2. sınıfım umarım sende 2. sınıfsındır başarılar
Turan ÜÇÜNCÜOÃLU;28880' Alıntı: Sosyal Bilimler Genişletmek için tıkla ... mrb turan kaçıncı sınıfsın acaba bende aynı bölümdeyim ama ben 2. sınıfım umarım sende 2. sınıfsındır başarılar
M memoli414141 Kayıtlı Öğrenci 7 Şub 2009 #134 bende kamu yönetimi okuyorum matematik yoktur diye tahmın etmiştım ama yanılmışım
S SELDA33 Kayıtlı Öğrenci 8 Şub 2009 #136 bende isletme (BAP) Programi isletme bölümü 4.sinifta okuyorum..
T thelegend Kayıtlı Öğrenci 10 Şub 2009 #137 işletmeeee sonnnnnn )) ıns mezun olcam herkese basarılar...ders calısalımm azar azar olsada calısalım zamaan gecıooooooo
işletmeeee sonnnnnn )) ıns mezun olcam herkese basarılar...ders calısalımm azar azar olsada calısalım zamaan gecıooooooo
S sewtap Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2009 #139 çocuk gelişimi okuyorum ama bölümümü değiştirmeyi düşünüyorum
M merveg Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2009 #140 sewtap' Alıntı: çocuk gelişimi okuyorum ama bölümümü değiştirmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hım hangi bölüm düşünüyosun?
sewtap' Alıntı: çocuk gelişimi okuyorum ama bölümümü değiştirmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hım hangi bölüm düşünüyosun?