halkla ilişkiler öğrencileri dikkatine!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun_73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun_73

Kayıtlı Öğrenci
mrb arkadaşlar iki yıllık halkla ilişkiler öğrencileri iki yılık diplomayı aldıktan sonra dikey geçiş sınavına girmeden 3. sınıfın hangi bölümlerine kayıt yapabilirler bilgisi olanlar cevap yazsın şimdiden teşekkürler

evet arkadaşlar neden kimse bir şey yazmıyor biraz acil

teşekkürler gözen peki hangi bölüm daha çok sözel ağırlıklı bilgin varsa onu da yazarsan sevinirim.tşk..:confused:

işletme iktisata göre daha hafif..
bende bir halkla ilişkiler öğrencisi olarark sözel çıkışlıysan işletme ye geç derim..
tabi bu sadece benim fikrim gerisi sana kalmış.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tavsiyeni arkadaşıma söylerim ben kamu yönetimi okuyorum 2.sınıf arkadaşım için sordum tekrar teşekkür ederim iyi günler

Alttan ders bırakırsa üçüncü sınıfa direk geçemez o yılı bir daha okuması lazım çünkü mezun olup diploma alması için hiçbir dersten kalmaması lazım.

diyelim ki hiçbir dersten kalmayıp diplomasını aldı o zaman sadece işletmeye geçebilir iktisada geçemez işletmede dolaysıyla sözel ağırlıklı.

halkla ilişkiler 1.sınıfım.işletmeye geçmeyi istiyorum.inşallah:D

arkadaşım bence sen iktisata geç bende iktisada geçecem en azında sonrada zam isteme yerine baştan iktisadı öğrenmiş olursun

arkdaslar mrb ben össye hazırlanıorum ama olmassa açık öretim haklkla ilişkiler istiyorum nasıl bi bölüm güzelmi iş imkanı nasıl 4 yıllığı yokmus 2 yıl bitirdikten sora gecme sansımız warmı cvplarsanız sevincem

arkdaslar mrb ben össye hazırlanıorum ama olmassa açık öretim haklkla ilişkiler istiyorum nasıl bi bölüm güzelmi iş imkanı nasıl 4 yıllığı yokmus 2 yıl bitirdikten sora gecme sansımız warmı cvplarsanız sevincem

Açıköğretimde 4 yıllığı yok ama 2 yıllığı bitirdiğiniz takdirde,
3.Sınıftan başlayarak işletme ve iktisata geçiş yapabilirsiniz.
Hatta isterseniz 2 yıllıktan sonra DGS sınavına girerek örgün bile okuyabilirsiniz;)

Geri
Üst Alt