Halkla ilişkiler kitapları

glittersniffer

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Bu sene Halkla İlişkiler'e bir hayli kayıt yaptırıldığından bazılarımız hala kitaplarını alamadı. Buna ben de dahilim. Her seferinde kitaplar hakkında İstanbul'daki ofisleri aradığımda bir sonraki hafta aramam söyleniyordu. En sonunda Eskişehir'i aradım ve kitapların hala basımda olduğunu ve ancak ARALIK'ta İstanbul'a gönderileceğini söylediler.

Bu konuda bir bilgisi olmayan arkadaşlara duyrulur.:)

ben halkla ilişkiler 2.sınıf öğrencisiyim kitaplarımı aldım hemde kaydın ilk günü .gecen senede sorun yaşamadım.bilgilendirme için sagol

ben halkla ilişkiler ikinci sınıfım bende kayıt yaptırdığım gün aldım kitaplarımı bi sorun çıkmadı

Benden aftan yararlandığım için kitap vermediler ve kitabları birtürlü bilgisayarıma indiremedim.Bilgisi olan var mı?

benmde bu ilk senem okul kitaplarını ilk qün aldm..fakat murat yayınları bu konuda cok daha werimli.hiç gereksz bişi yok hersey basit kısa we öz cümlelerle anlatılmş.konu anlatımlılar cok iyi kötü olan testlerin yetersizliği test kitabı olarak önerebiliceinizz kitap war mı??

benmde bu ilk senem okul kitaplarını ilk qün aldm..fakat murat yayınları bu konuda cok daha werimli.hiç gereksz bişi yok hersey basit kısa we öz cümlelerle anlatılmş.konu anlatımlılar cok iyi kötü olan testlerin yetersizliği test kitabı olarak önerebiliceinizz kitap war mı??

forumumuzda daha önceki yıllarda çıkmış soru ve cevaplar mevcuttur. Sınavlarda dönüp dolaşıp aynı sorular geliyor. Daha önce çıkmış sorulara çalışırsanız çok daha faydalı olacaktır. Geçen sene 2002-2008 arası bütün çıkmış soruları çözdüm ve nerdeyse 30 sorunun 17-18 tanesi bu çözdüğüm sorulardan geldi. Size de tavsiye ederim...

arkadaşlar bende 2.sınıf halkla ilişkiler okuyorum.kayıt tarihi 1 aralık değilmiydi.sizler nasıl kitapları aldınız acaba?

arkadaşlar bende 2.sınıf halkla ilişkiler okuyorum.kayıt tarihi 1 aralık değilmiydi.sizler nasıl kitapları aldınız acaba?

İlk kayıt yaptıran arkadaşlar kitaplarını aldılar.Sizin ilk seneniz değilse 1-25 aralık tarihinde kaydınızı yenilettikten sonra alacaksınız kitaplarınızı .Başarılar.

Geri
Üst Alt