Güzel bir cümle yaz

Bilimin en doğru tespiti ZIT KUTUPLAR BİRBİRİNİ ÇEKER olmalı.Kadın ve erkek aynı huyda olursa sonları kötü.Biri farklı olmalı ki dengelesin.

Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

Yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgide sensiz olmaz.unutma sevmek daima beraber olmak değil.sensizken bile seninle olabilmektir.

kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..

Yorgunum!! Çünkü yorgunluğumun seni sevmek gibi bir anlamı var. Yinede seni sevmekten duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar..

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibi..bir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!

Ölmeyi ALLAHA, Yaşamayı SANA, Ağlamayı KADERE, Gülmeyi SANA, Sevmeyi KALBİME, Sevilmeyi SANA BORÇLUYUM..

“Türk kadınlarıyla yeteri kadar ilgilenmiyorsunuz beyler. Yoksa bir insan durduk yere, patlıcandan reçel, kabaktan tatlı yapmaz..”

ama nafile.. o bir seraptır, ağzınıza kumlar dolar...

Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine. Hatta sarılamamaktır utançtan, Çünkü utanmaktır sevmek aslında.

Soz konusu insansa; 1- guvenmeyin 2- alismayin 3- sasirmayin net.

Giderek terbiyesizleşiyorsan, Hayatın ne mal oldugunu anlıyorsun demektir..!

Bazı insanlar vücutlarının su ihtiyacını tükürdüğünü yalayarak karşılıyor.

Sevgiliye not: Kavga etsek bile bana yazmadan güne başlama.:p

Soymadan sevmeyi deneyin.
Belki vitamini kabuğundadır..

İnsanın nereye gitmediğini bilmesi için nereye gittiğini bilmesi gerekmiyor...

gözlerinin içine baktığımda sen konuşma ben her şeyi anlıyorum :)

Tırnak kenarından kopardığım et parçası gibisin; gereksiz olduğun halde kanayıp canımı yakıyorsun..

Akıllı kadınlar kendini ezdirmez
Akıllı kadınlar salağı oynamaz
Kendilerine haksızlık etmez
'mış' gibi yapmaz
Aşıkken de akıllıdır
Bu yüzden hep yalnız kalırlar...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,492
Kullanıcılar