P plodez Kayıtlı Öğrenci Katılım 2 Ara 2012 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 33 Bölüm Kamu Yönetimi Şehir Sivas 2 Ara 2012 #1 arkadaşlar ben kamu yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim de ara sınav da hangi konular çıkacak bulamadım nereden bakabilirim onlara ?
arkadaşlar ben kamu yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim de ara sınav da hangi konular çıkacak bulamadım nereden bakabilirim onlara ?
T tremendous Kayıtlı Öğrenci Katılım 11 Ara 2012 Mesajlar 1,769 Tepkime puanı 8 Puan 0 Bölüm MEZUN Şehir İstanbul 2 Ara 2012 #2 plodez' Alıntı: arkadaşlar ben kamu yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim de ara sınav da hangi konular çıkacak bulamadım nereden bakabilirim onlara ? Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. linkten bakabilirsin...
plodez' Alıntı: arkadaşlar ben kamu yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim de ara sınav da hangi konular çıkacak bulamadım nereden bakabilirim onlara ? Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. linkten bakabilirsin...