Günün Sözü

Özrün efendisi en yakınım olur dilerim yoluma dewam ederim?

başarmanın tek yolu kendine olan güvenin olmalı ne kimseyi kendinden üstün ne de kendinden aşağı gör

İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir.

Goethe

Bir çivi yüzünden bir nal, bir nal yüzünden bir at, bir at yüzünden bir atlı devriliyor. Benjamin Franklin

Arkadaşlar kusura bakmayın söz Meclisten dışarı. 16.YY da yaşamış bir İranlı filozofun sözüdür. Derki: Kadınlara güvenmek, tecrübe etmekte zehir içmeye benzer...

Peki başka bir çare var mı ? :D:D:D

Yaşamak, kendi kendini adam etmektir. Zeka ve bilgiyi kullanarak, etinden kemiğinden kendi heykelini yapmaktır.

Goethe

Komşunu sev ama aradaki bahçe duvarını asla kaldırma.

Benjamin Franklin

hiç kimseyi tanımadan sevme tanıyınca zaten sevmezsin

ayağını sıcak tut başını serin düşünme öyle derin derin:):)

Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat denilmektedir.

(John Christian)

Eğer büyük düşünürseniz büyük yaşarsınız. Mutluluk içinde yaşarsınız. Hem başarmış , hem yüksek gelirli olarak büyük yaşarsınız. Arkadaşlıklar büyük olur,saygılar büyük olur.

D.J.SCHAWARTZ

Asla mutluluğa giden yol yoktur. Çünkü mutluluğun kendisi yoldur.

WAYNE DYER

duyasın die değil odamdaki sessizliği bozmak için haykırıyorum
aciyasın diye değil yüreğimdeki sensizliği atmak için ağlıyorum
ve beni sevesin die değil bir kerede olsa gercekten nasıl sevilir öğrenmen için seviyorum

"İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejeteryan olduğunuz için boğanın size saldırmayacağını düşünmeye benzer..."

(Dennis Wholey)

Yaşamak, kendi kendini adam etmektir. Zeka ve bilgiyi kullanarak, etinden kemiğinden kendi heykelini yapmaktır.

Goethe

"Bu dünyaya istediğimz gibi gelemedik, istediğimiz gibi gidemeyiz..."
(Ömer Hayyam)​

Başarı azim gerektirir, azim ise irade. Bazı hedefler, başarısız olmaya da değer. Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir.

Sweeney

Bitimler Desteklemeli Yenilikler Yasatmali....(burcu):D

SEN BANA BAKMA BEN SENIN BAKTIGIN YÖNDE OLURUM... (ö.Asaf)

Geri