Günün Sözü

Yaşamak, kendi kendini adam etmektir. Zeka ve bilgiyi kullanarak, etinden kemiğinden kendi heykelini yapmaktır.
Goethe

Hayatta başarılı olanlar,kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten
bir an geri kalmazlar ve hadiselerin sebeblerini her zaman araştırırlar.
R.Kipling:)

Hayatta işlediğimiz hataların çoğu düşünmek gerektiği yerde hislerimizle, hissetmek gerektiği yerde düşüncelerimizle karar vermemizden kaynaklanır.

(John Golbins)

Küçük islere önem veren adam büyük isler basaramaz.
(La Rochefoucauld)

Devlet adamlarının bu kadar az olmasının nedeni şudur: Herkesin çok fazla acelesi olduğu için dünyada uzun vadeli işler daima o anda yapılması istenen acele işlerden sonra ele alınır. Acele olan da yalnızca önemli olanın önüne geçer asıl önemli olan da, ancak acele olduğu zaman ele alınır ki, o zaman da artık iş işten geçmiştir.
(Luis Halle )

" İnsanların hayatlarına saygı duymaktansa iftira atmayı tercih edenler,ruhlarındaki ezikliği hazmedemeyenlerdir...!! " ;)

''Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.''

''Bazen büyük sonuçların, küçük şeylerin sonucunda ortaya çıktığını dikkate alınca, düşünüyorum ki, küçük şey yoktur.''

Engelin büyüklüğü , üstesinden gelmenin zaferini arttırır...;)

‘Ben bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem. O işe neler mani olur diye düşünürüm. Engelleri ortadan kaldırdım mı iş kendi kendine yürür’.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Umuda bin kurşun sıksa da ölüm, unutma umuda kurşun işlemez gülüm.

Nazım Hikmet

Birine hattınden fazla değer vermeyeceksin ya onu kaybedersin ya da kendını maffedersın :):)

''Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.''

Eflatun

Hayat kendiliğinden ne iyidir ne de kötüdür; ona iyiliği de kötülüğü de katan sizsiniz. Montaigne

Geri