Günün Sözü

Eskiden insanlar sevilir, eşyalar ise kullanılırdı. Gün geldi eşyalar sevilir, insanlar kullanılır oldu. ' Can Dündar '

kesnlkle çok dgru bi söz....claps

Keşke hep çocuk kalsaydık da, en büyük yaramız dizimizdeki yara olsaydı. ' C.Süreya '

ßeη ѕєηιηℓє тσρяαğα g∂єяιм ∂ιуєηℓєяι çσк göя∂üм ...ßeη öуℓє ∂ιуєηℓєяι тσρяαğα нєρ уαℓηız göм∂üм...

SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin..!!

уαℓηız кєη∂ι ηєƒѕιηι ∂üşüηєяєк ∂σѕт αяαуαη, нιzмєтçι αяıуσя ∂ємєктιя.. (¢єηαρ şαнαвєттιη)

Değmeyecek birine arkanı dönüp bakmayacaksın. Adamsa notunu, hayvansa otunu vereceksin, uzatmayacaksın..

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın, dostlarınız sizi geçsin

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

(Bill Cosby)

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin.

(Mustafa Kemal Atatürk)

Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı.
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı bana.
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı.
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? Zaten toprak üstünde ne varsa hepsi de toprak olacaktır.
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiçbir şey yoktur. O'nun rızası, rahmeti, bereketi ve tecellisi olmayan hiçbir şeyin değeri yoktur.

(Hz. Mevlana)

Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.

(Jean de La Bruyere)

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın sizi boğabilir. ' Mevlana '

Ne kimseden borç al, ne kimseye borç verçünkü ödünç para veren , çok kere , hem parasından olur, hem dostundan (Shakespeare)

Mal kaybeden bir şey kaybetmemişti rOnurunu kaybeden birçok şey kaybetmişti Cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir(Goethe)

Ben bir insanın başına gelebilecek en güzel şeyim.

En lanet şeyde olabilirim sana bağlı yani.:p

Bir yıllık varlık istersen buğday, on yıllık varlık istersen ağaç, yüz yıllık varlık istersen insan yetiştir (Çin Atasözü)

Asalet; boyda değil soyda, incelik; belde değil dilde, doğruluk; sözde değil özde, güzellik; yüzde değil, yürekte olur. ' Mevlana

Geri