Günün Sözü

[COLOR="bl[RIGHT]Mutluyken söz verme, üzgünsen cevap verme, öfkeliysende sakın karar verme..! Yoksa ; üzende sen olursun - Üzülende..![/RIGHT]ack"][/COLOR]

Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; "Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karekterin dökülüş biçimidir".
PAUL AUSTER

Hayatınızdaki odunlar,
Yalnızca cehenneminize yakıt oluyor.
Biriktirmeyin!!!!

İlişkiler Face gibi olmuş. Tanışma anında BEĞEN, güzel günlerde PAYLAŞ, ayrılığa doğru YORUM YAP, ayrıldıktan sonra BEĞENMEKTEN VAZGEÇ!

Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır; ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.............

- Allah'ı (C.C) görmediği için inanmayan salaklar ;
aşka nereleriyle bakıp görüyorlar ¿

Her erkek zeki, güzel, anlayışlı ve onu çok sevecek bi kadın ister. İyi güzelde adama sormazlar mı, bunları hakedecek ne yaptın.​

Hayalin uyuttu yaşlı gözümü...

Seven insan " senin hatan " yerine " özür dilerim " diyendir...
" Neredesin " yerine " ben buradayım " diyendir.
" Nasıl yaparsın " yerine " niye yaptığını anlıyorum " diyendir..
Ve "aşk keşke " yerine daima " iyi ki " diyendir.~

Eğer sen okyanusta bir balinaysan, üç beş tane
zavallı sümüklü böcek ve birkaç minik salyangoz
senin canını yakamaz.
Eğer yakıyorsa, sen balina değilsin demektir.
Hiç boşuna gerinme!

Kuşa 'uçmα', bαlığα 'yüzme' demek gibidir. "Seni çok seviyorum" diyene, "Arkαdαş kαlαlım" demek !

Sana , senli masalımı anlatmamı istermisin. Bir vardın bir yoktun. En çok yoktun . Evvel zamanların şimdi ki zamanlarımın kalburundan aktı gitti. Ve sen zamanla HİÇ oldun. İyi geceler

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.

Yalnız Kalırsan Yalnız Olmadığını BiL! Dertli İsen Dermanın Olduğunu BiL! Hiç Bir Şeyin Sahibiyim Deme Emanetçi Olduğunu BiL !!

. ..............

Dosta kandı dost gene sar başa (:

Bazen bir yumruk atmanın en iyi yolu, geri çekilmektir.

Gördüğünü herkes sever, Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten'e değil, kalbe dokunacaksın.

Söke söke alacaklar o dişi. Eski tadını vermeyecek yeni geleni.

Geri