B brsvc Kayıtlı Öğrenci 28 Ocak 2008 #121 Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye
Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2008 #125 Adamin Biri Havuzdan çikmiş Kurulanmaya çalişiyomuş Ama Bitürlü Kurulanamiyormuş Neden? Cvp Bekliyorummmm
Adamin Biri Havuzdan çikmiş Kurulanmaya çalişiyomuş Ama Bitürlü Kurulanamiyormuş Neden? Cvp Bekliyorummmm
M mimoza Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2008 #126 halimecim bunu zeka soruları bolumune yazsaydın daha hoş olurdu neyse cevap bulmaya çalışayım..hmmmm çünkü adamın yaş günüymüş:
halimecim bunu zeka soruları bolumune yazsaydın daha hoş olurdu neyse cevap bulmaya çalışayım..hmmmm çünkü adamın yaş günüymüş:
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2008 #138 Yaa Itiraf Ediorum Tamam Adamin Yaş Günüymüşş.zaten Bu Cevabi Varmiştinis Ama Napiymmm Azcik çaktirmiymmm Dedim
Yaa Itiraf Ediorum Tamam Adamin Yaş Günüymüşş.zaten Bu Cevabi Varmiştinis Ama Napiymmm Azcik çaktirmiymmm Dedim