Günün Sözü

Özlemek, özlenilene göre yedi harf... Özleyene göre bir ömürdür....

Bir insanı öldürmek bütün insanları öldürmekle aynıdır ya hani, uyarmalıyım ki bütün insanları öldürmek bir insanı öldürmekle aynı değildir.

'Geçmişe mazi derler unuttum gitti' der bazıları. Arkadaşım geçmiş geçmişte kalsaydı işe alırken bile geçmişine bakmazlardı..

Bir bayana hanımefendilikten daha çok yakışan bir kıyafet, Ve onu zerafetten daha çok güzelleştiren bir makyaj yoktur..

Vay bee.Sen neymişsin bee aslı can.Edebiyat yazarı gibisin alimallah.Senden öğreneceğim daha çok ver görünen.

Gidiyorum burdan , deniz kenarında bir kente
Dağlarını , ırmağını sana bırakıyorum
Yanımda sadece bir valiz ,birde kesilmiş bilet o kente
Bilinmeyen bir tarihte dönmek üzere gidiyorum

Bilirsin günahları yazan melek soldadır...Hatta bundandır kalbin solda olması...

belki de AşK yaşanılan en büyük günahtır..

Minareden Düşenin Parçası Bulunur, Bulunur da; Gönülden Düşenin Parçası Bulunmaz ..! Hz. Mevlana..

gençliğimi kimse bilmez sakallarımdan çocuk kokusu agzımdan ay ışığı fışkırır benim
ceketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şiir okur dünyaya SATAŞIRIM...

Gecenin en siyahında
noktaqp6.gif
umudun bittigi yerdeyim
noktaqp6.gif

Koseyi donsem ölüm
noktaqp6.gif
düz gitsem hayat gölgeler içindeyim​

YALNIZ olmak YANLIŞ yerde olmaktan iyidir...

Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal, daha iyi.Gandi

Hep önüne bakarsan sadece önünü görürsün.ama ....... Bu da benim kendi edebi sözlerimden daha tamamlamadım.gerisi yarın..

Sen kendini biliyorsan kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır.Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır!

Bir babanın kızının sevgili olaylarına kızmasının tek sebebi; erkeklerin kimyasını biliyor olmasıdır..

Bir kız ilk aşkı ondan babasıdır o zaman....

Bir Kızın İlk Aşkı , Vazgeçilmezidir.

Bambaşka Dugularla Bağlanır Ona .

Kimseye Güvenmediği Kadar Gü...venir.

Hesabı Kitabı Yoktur Bu Sevginin; Çıkarsızdır ,

Karşılıksızdır Sevgisi .

Ne Zaman Beni Bırakacak ,

Ne Zaman Bu Aşk Bitecek demeden,

Yaşadığı Duygudur.

Sen Onu Bırakıp Gitsende,

Başka Aşklara Yelken Açsanda,

O Seni Bırakıp Gitmez.

Çünkü Bu Aşkın Adı " BABADIR "