I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 31 Mar 2013 #1,221 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Yanağında gamze, yüzünde bendim Bir noktada bir cihan kadar sendim Her bakışında içten içe yandım Tutuşurken bana acımadın mı¿
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Yanağında gamze, yüzünde bendim Bir noktada bir cihan kadar sendim Her bakışında içten içe yandım Tutuşurken bana acımadın mı¿
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 2 Nis 2013 #1,229 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Hayatın zarı hepyek gelse de bir bakıyorsunuz altı kapı alıyor...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Hayatın zarı hepyek gelse de bir bakıyorsunuz altı kapı alıyor...
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2013 #1,235 Bir adam bir kadını ,yeri gelirse yüregine koyup kaçırabilmeli her şeyden.