I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2013 #1,261 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Biraz isyan, çokça hüsranım. Nefes alabilmek için yazarım...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Biraz isyan, çokça hüsranım. Nefes alabilmek için yazarım...
C CuneytKayabasi Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,265 Ve maç günü. Bugün günlerden GALATASARAY
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,266 cüneyt her gün gs fotosu yüklemendeki amaç ne acaba neyin peşindesin dostum :haha
C CuneytKayabasi Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,267 Hergün diosun. Başlıkta Günün Fotoğrafı. Benim için hergünün fotografı Galatasaray=)
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,268 anlıyorum sevgili gs 'li gözlerim yaşardı
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,269 - Adın ne ? + Erdal. - Anlamı ne ? + Cennetten yeryüzüne düşen ilk bakkal tanesi. (^-^)
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,270 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ve son söz; Gömdüm derim, Özğürlüğümle, asiliğimi baş başa Kısmet değilmiş, nasip bir dahaki b(aş k)aldırışa...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ve son söz; Gömdüm derim, Özğürlüğümle, asiliğimi baş başa Kısmet değilmiş, nasip bir dahaki b(aş k)aldırışa...
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,271 De ki, 'ya ben ya özgürlüğün', Sen ulan! Sen, Olmaz isen sen, ben böyle özgürlüğün..! Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
De ki, 'ya ben ya özgürlüğün', Sen ulan! Sen, Olmaz isen sen, ben böyle özgürlüğün..! Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 10 Nis 2013 #1,276 mliks' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aksine son sözü her zaman erkek söyler hatta bunu kanıtlayan ünlü laflar dahi vardır. Bkz: Ben bitti demeden bitmez.:haha
mliks' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aksine son sözü her zaman erkek söyler hatta bunu kanıtlayan ünlü laflar dahi vardır. Bkz: Ben bitti demeden bitmez.:haha