Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim açlışma tekniğim hergün 1 ders çalışıyorum vize konularını bütün gün çalışıyorum finallere bundan son sneye girecek arkadalara tavsiyem vizeleri 1 ay bırakıp finallere çalışıp sonra tekrar vizelere dönmeleri yoksa çok zor oluyor çalışmak ben öyle yapıyorum tavsiyemdir
arkadaşlar ben işletme son sınıftayım işlerim dolayısıyla vizelere çalışamadım ve 8 tane şuan dersim var hepsi 40 civarı ama finallere kötü yüklendim gece 12 sabah 6 arası öğleden sonra 5 den 8 e kadar çalışıyorum hedefim en kötü 4 yada 5 dersten geçmek umarım emeklerim boşa çıkmaz hepinize başarılar dilerim
son 15 gündür, geçmiş yıllarda çıkmış olan soruları çözüyorum. günde ortalama 300 ad. gibi...
birde ünite sonu sorularına yoğunlaştım. vakit kalsada eöğrenme portalındaki alıştırmaları ve testleride yetiştirebilsem. onlara pek bakamadım...
sürekli ekrana bakmaktan, uzun zaman bilgisayar başında oturmaktan, gözlerimin içi acıyo. hele akşama doğru, sürekli gözlerimi oğuşturuyorum... vakit daraldı napıyımm..