F fake Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #1 arkadaşlar benim gibi uyuyamayanlar varsa hadi gelin muhabbet edelim havadan sudan ben biraz kötüyümde kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var
arkadaşlar benim gibi uyuyamayanlar varsa hadi gelin muhabbet edelim havadan sudan ben biraz kötüyümde kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #4 herşey belirsiz derken sen sorunları çok takıyosun heralde dostum.
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #8 nasılsınız efendim iyisinizdir inşallahsivas ta havalar nasıl tahminimce çok sıcaktır..
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #9 iyiyiz efendim siz nasılsınız...sivasta havalar bir iyi bir kötü bugün yağmurluydu daha tam sıcak olamadı
iyiyiz efendim siz nasılsınız...sivasta havalar bir iyi bir kötü bugün yağmurluydu daha tam sıcak olamadı
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #10 ben herzamanki gibi çok iyiyim ya allaha çok şükür
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #12 güzel valla bide yarın işe 8 de gidecemki bu benim için süper bi haber
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #14 Aminn Allah hepimizin yardımcısı olsun...fake ye ne oldu ya çocuk konuyu açtı kayboldu
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 10 Haz 2009 #15 fake' Alıntı: arkadaşlar benim gibi uyuyamayanlar varsa hadi gelin muhabbet edelim havadan sudan ben biraz kötüyümde kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... gündüz iş gece forum..uyumayanlardanız arkadaşım..derdini paylaş elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışalım.
fake' Alıntı: arkadaşlar benim gibi uyuyamayanlar varsa hadi gelin muhabbet edelim havadan sudan ben biraz kötüyümde kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... gündüz iş gece forum..uyumayanlardanız arkadaşım..derdini paylaş elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışalım.