Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Nasıl Sonuçlanır?

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Nasıl Sonuçlanır?

• Galatasaray

Oy: 8 47.1%
  • Fenerbahçe

Oy: 8 47.1%
  • Beraberlik

Oy: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
bu franco yu çok mu aradık biz ya:(:( maç boyu anket çıkmadı aklımdan korktuğum başımıza geldi:D tebrik ederim fenerbahçeli arkadaşları;)

eyw sagol arkadaşım... GsLi olmana ragmen tebrik ettin ya herkes senin bu yaptıgını yapamıyor malesef... ;)

bu maç bizimdir boşuna çenenizi yormayın arkadaşlar.
fbli olmak hoş olabilir belki ama gsli olmak başkadır başka...:):):)

tebrikler demekden başka sözüm yok ... :rolleyes: maçı izlemedim ama haticeye değil neticeye bakarım ... :rolleyes:

fb45uy9vg6wz9.gif

Diger maçlarda buluşmak dilegiyle:)

maç kötüydü sonuç olarak hatice değil neticeye bakılcak selçuk golü ve volkinin uzatmalardaki kurtarışı güzeldi... kuzenler benim gsli fener gol attı bana popcorn atmaya başladılar heheh:D:D çok eğlenceliydi çok güldümm mosmor oldular...
sakin bir maçtı

Sonunda beklenen oldu :D... FB:1 GS:0

akşam süperdi çok eğlendik ...galatasaray sahasında yenilmemiş bu sezon ve biz bunu yıktık yendik evlerinde:):)

Ben maça bakamadım sınavlara hazırlanıyorum; o yüzden bu aralar pek dışarı çıkmıyorum. Malum haftasonuna az kaldı :). Ama radyodan dinledim maçı. Radyodan dinlemekte daha zevkliymiş onu anladım. Adam bir anlatıyor 3,5 atıyorum gol yiyeceğiz diye :D...
Bizim geleneksel özelliklerimiz, yapılmamış şeyleri yapmayı severiz :D. Zamanında Mancester'da nasiplenmişti bundan :D...

ben maçı izlemek için dersleri finisledim ..maça kadar ineklendim ödül olarak maçı izledim

inek olmak kötü bişey değilki en azından saprofit değilim şükürler olsun... sınav için herşeyi yaparım

bende kötü bişey demedimki :P sadece çabana değdi demeye getiriyodum... :P :D pegaSUS !! :rolleyes:

Geri