Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Nasıl Sonuçlanır?

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Nasıl Sonuçlanır?

• Galatasaray

Oy: 8 47.1%
  • Fenerbahçe

Oy: 8 47.1%
  • Beraberlik

Oy: 1 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
gs geride kalmış dayanamıcam kullanıyorum:D:p

herkes şehrinin takımını tutsa süper lig daha anlamlı olur istanbul takımlarına olan ilgi anadolu takımlarını sıradanlaştırıyo nedir bu istanbul takımlarına olan merak anlamış değilim he:)

herkes şehrinin takımını tutsa süper lig daha anlamlı olur istanbul takımlarına olan ilgi anadolu takımlarını sıradanlaştırıyo nedir bu istanbul takımlarına olan merak anlamış değilim he:)

Marifet en iyiyi seçmekte Onurcum ;) Kendi memleketimin takımı iyi oynamıyorsa ne diye seçeyim ki.. Ha tebi memleketimin takımı bir şey diyemem ama büyük oynamak gerek bence :)

c15893d359af863d11455609265a3167.jpg
Bu iki isimde gol atacak Gs:rolleyes:
Tahminde bulundum:D

Bence biz yine yenileceğiz gibi geliyor :o Eğri oturup doğru konuşalım :D Fb büyü mü yaptı nedir :D bir türlü alamıyoruz maçı :D :D Ben de bi tahminde bulunayım :rolleyes: Fb:3 Gs:2 :p

Umarım yanılırım :o

Bence biz yine yenileceğiz gibi geliyor :o Eğri oturup doğru konuşalım :D Fb büyü mü yaptı nedir :D bir türlü alamıyoruz maçı :D :D Ben de bi tahminde bulunayım :rolleyes: Fb:3 Gs:2 :p

Umarım yanılırım :o
Korkmayın canım 6 tane atmayacagız bu defa:D:D

10 yıldır olan olay devam eder arkadaşlar. Tabiiki fenerbahçe kazanacaktır.

sabri ile emre belezoğlu kırmızı kartlık :P bursanın ibb e yenilmesiyle ayrı bir motivasyon oldu her iki takımada.keita kendisi alır maçı handikaplı GS!!!

fenerbahce_logosu.gif

AŞK DEGİL SEVGİ DEGİL BAŞKA BİR ŞEY BU <FENERBAHÇE> HİÇ BİR ŞEYİ KOYAMAMKİ BUNUN YERİNE... ;) 6sLi arkadaşlara gecmis olsun diyorum üzülmeyin baska zaman inşallah
(tabi o zaman gelirse) :cool::cool:

bakıyorum çok net konusuyorsunuz :D ankette beraberlik söz konusu, gözümden kaçmadı :)

bu franco yu çok mu aradık biz ya:(:( maç boyu anket çıkmadı aklımdan korktuğum başımıza geldi:D tebrik ederim fenerbahçeli arkadaşları;)

Geri