S seher Kayıtlı Öğrenci 22 Haz 2011 #1,203 ya ömer abi siteye giremiyorum sorun olduya sitede ondan yani yine olursa diye
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 22 Haz 2011 #1,204 Artık giriliyor, mesaj ve konularınla coşturma zamanı siteyi Bu arada diğer arkadaşlarada ulaşıp onlarıda sitenin düzeldiğini haber verebilirmisin.
Artık giriliyor, mesaj ve konularınla coşturma zamanı siteyi Bu arada diğer arkadaşlarada ulaşıp onlarıda sitenin düzeldiğini haber verebilirmisin.
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 25 Haz 2011 #1,208 Aşkaimtisal' Alıntı: yine buralardayım, hep buralardayım... Genişletmek için tıkla ... patrona söleyelim sana mesai ücreti yazsın
Aşkaimtisal' Alıntı: yine buralardayım, hep buralardayım... Genişletmek için tıkla ... patrona söleyelim sana mesai ücreti yazsın
A Aşkaimtisal Kayıtlı Öğrenci 25 Haz 2011 #1,209 By_tr' Alıntı: patrona söleyelim sana mesai ücreti yazsın Genişletmek için tıkla ... hehheee buaralar fazla mesai yapıyorum dimi, neden olmasın....))
By_tr' Alıntı: patrona söleyelim sana mesai ücreti yazsın Genişletmek için tıkla ... hehheee buaralar fazla mesai yapıyorum dimi, neden olmasın....))