forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22 temmuz 2010 perşembe Saat: 09.51

günaydınlar herkese

22.07.2010 saat 07:56

08:05

tebrikler xyzes gene kaptın ilk sırayı :)
güzel bir gün diliyorum hepimize

tühh geç kaldım:p
saat 08:53

günaydıın xyzes,by_tr he he yine 3.m
08.55
güzel anlar dileğiyle:)

bugün ilk gelen benim,gözlerime inanamıyorum :eek: :d
________
22.07.2010/09:18

ahahhaha 6 geç olabilir.sabah ezanı okunurken uyanır gelırım:d:d işimi şansa bırakamam:p
bence sen gündüzden uykunu al gece başla yazmaya :d

evet buralardayım:)

ben geldim

hoş geldin,suhedaa hanım isminiz güzelmiş.Herkese iyi dersler hepiciğiniz hoş gelmişsiniz.
teşekkür ederm ilk defa tanışıyormuşuz gibi konuştun bir an :p bugünlerde dikkatimi çekti üslubunda bir değişiklik var:) hayrola

teşekkür ederm ilk defa tanışıyormuşuz gibi konuştun bir an :p bugünlerde dikkatimi çekti üslubunda bir değişiklik var:) hayrola

Saygıdeger suhedaa hanım ,biraz eski İstanbul ağzı konuşayım demiştim. Ama tam olmuyor.Elime yüzüme bulaştırdım:D.Bizim Türk dili ve edebiyatı dersine giren hoca çok güzel İstanbul şivesiyle konuşuyordu.ben konuşmasına hayran oluyordum.Daha önce milli eğitimde müdürlükte yapmış.Ona biraz benzemek istedimde.

Saygıdeger suhedaa hanım ,biraz eski İstanbul ağzı konuşayım demiştim. Ama tam olmuyor.Elime yüzüme bulaştırdım:D.Bizim Türk dili ve edebiyatı dersine giren hoca çok güzel İstanbul şivesiyle konuşuyordu.ben konuşmasına hayran oluyordum.Daha önce milli eğitimde müdürlükte yapmış.Ona biraz benzemek istedimde.
azizim kimseye özenmeyelim kendimiz olalım :D:D:D:D

Geri