AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 2 Eyl 2009 #402 Sadece kızlar mı kullanıyor forumu. Forum baya değişmiş anlaşılan
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 2 Eyl 2009 #403 Herhangi bir değişiklik yokta kız saysında bir artış yaşandı ..son alınan yoklamaya haricinde...
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 2 Eyl 2009 #404 Doğru söylüyopsun ne varsa kızlarda var.. vefa desen vefa sohbet desen aynı şekilde.. Yürüyün da kim tutar sizi
Doğru söylüyopsun ne varsa kızlarda var.. vefa desen vefa sohbet desen aynı şekilde.. Yürüyün da kim tutar sizi
B Beyhan Kayıtlı Öğrenci 2 Eyl 2009 #405 iCeBerG' Alıntı: Sadece kızlar mı kullanıyor forumu. Forum baya değişmiş anlaşılan Genişletmek için tıkla ... tabiki forumu sadece kızlar kullanmıyor forumumuz herkese açık ben sadece kızlara dırdırlanıyordum neredesiniz diye
iCeBerG' Alıntı: Sadece kızlar mı kullanıyor forumu. Forum baya değişmiş anlaşılan Genişletmek için tıkla ... tabiki forumu sadece kızlar kullanmıyor forumumuz herkese açık ben sadece kızlara dırdırlanıyordum neredesiniz diye