forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ispiyoncu diill dir benim jojomm. ama mesudum kanımca senin aklından geçio böle şeler:):)
hem ben raporluyum bikerem:)

illakii canımm:) 1,5 yılımı verdim uleynn:):) geç gelemeyecekmiyim:):)
mesudum sabah 8 akşam 6 çokk çalışman lasım çokkkk:):):)

bendeniz sağlık kurumları işletmeciliğinde okuyorum. son sınıf öğrencisiyim.bu sene inş.mezunum ve iş hayatına hastahane de görev alarak başlayacağım.yeterince açık mı..:D:D

aşkolsun jojo ya biz senle tertip sayılırız sen nisan ben mayıs kayıtlıyım
nazımız bi sana geçiosa suç benimmi
şimdi PANDORA ile mi polemiğe girelim yani sen varken :D
noldiii rengin mi soldii:D :D
sitede herkesin nazını bi ben çekiyorum galiba:D herkeste bana nazlanıyor yaw:D biraz da benim nazım geçsin istedim çok mu?.empati yapmak lazım:D

ben geldimmm:) mesudum rahat ol naz çekme konusunda tescilliyis bis:)
ne bölümü okuyosunus die sormuş arkadaş ben ekimde mesun oldum işletmeden çok şükür ...

bendeniz sağlık kurumları işletmeciliğinde okuyorum. son sınıf öğrencisiyim.bu sene inş.mezunum ve iş hayatına hastahane de görev alarak başlayacağım.yeterince açık mı..:D:D

ee balkanlar gelen kapalı hava etkisindesin :cool:

Günaydınnn :D

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ne olucak bu böyle yaa yıkılıyorum artık her haberlerde filistin de şu kadar yaralı şu kadar ölü war bunu yapan namertler Allah dan hiçmi korkmuyolarrr:mad:

bununla ilgili o kadar çok mail alıyorum ve haberlerde izliyorum ki o feci manzara karşısında tüylerim diken diken oluyor;kaldıramıyorum:( sinirlerim müthiş bozuluyor:(bunu bi insan yapabilir mi yaa..daha fasla yorum yapmak istemiyorum:(allah ıslah etsin diyorum.

konunun ehemmiyetine diyecek yok dersi kaynatmayında konuyla ilgili yorumlarınızı
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
buraya yapasanız çok makbule geçer

Ben burda Yoklama Var Saniyordum ... Yanilmismiyim ki arkadaslar :)

Geri