forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
16.07.2010 saat 9.45 burdayım bende herkese günaydın eğlenceli gün geçirmeniz dilekleri ile

bugun kise yok yokklamada

Hepiciğinize,hayırlı cumalar dilerim.Ben de buradayım.

16.07.2010 saat 12:00 ben de buradayım arkadaşlar ;)

burlardayız :)

kimse yoklamasını vermeden gecmıs arkdaslar.....:D:D:D:D:D:

ders saatlerini yazın bari gecikmeyelim bundan sonra :D affedin hocam bidaha olmıycak :p

girmiyorum derse küstüm ben :( :D

VALLA DERS SAATİ YOK ECRİNCİM FULL ACIĞIZ ERKEN GELEN KAZANIR SEN GEC GEL SONRA BANA BAHANE BUL CEZAN İKİYE KATLANDI 48 SAAT BOYUNCA FORUMDA KALACKSIN :d:d:

:D o zaman vazgeçtim bana eski türk edebiyatı yeni türk edebniyatı batı edebiyatında akımlar derlerinden gecmemi sağlayacaksın bu daha zor :D:D:D

Hocam,bu dersler full ezber.Başka yolu yok.Ama sana tavsiyem ezberleme.Ezberlemiş gibi çok oku oda ona yakın birşey. Ama çok zman alıyor. Geç olsun güç olmasın değil mi.

hocam,bu dersler full ezber.başka yolu yok.ama sana tavsiyem ezberleme.ezberlemiş gibi çok oku oda ona yakın birşey. Ama çok zman alıyor. Geç olsun güç olmasın değil mi.
evet cok okumam lazım ama işten başımı kaldıramıyorum se ne yapıyosun nasıl calısıyosun derslere sen hepsıne bırden calsııyosun

:D o zaman vazgeçtim bana eski türk edebiyatı yeni türk edebniyatı batı edebiyatında akımlar derlerinden gecmemi sağlayacaksın bu daha zor :D:D:D

evet cok okumam lazım ama işten başımı kaldıramıyorum se ne yapıyosun nasıl calısıyosun derslere sen hepsıne bırden calsııyosun

İyiyim,azizim teşekkürler. Ben de devamlı okuyorum. Yoksa ezber yapmam gerekecek.Roman okur gibi okuyorum. Fosforlu kalemle (rengareng) önemli yerlerin altını çiziyorum.sayfaların yanlarına konuyu topluyorum. Küçük bir şablon ekliyorum.O an aklımda kalanları kitaba yazıyorum. Gerekirse sayfaya :confused:soru sorup cevabını yine kitaba yazıyorum.Bilmediğim kelimeleri kitabın yanına düzenli bir şekilde yazıyorum.
İşte böyle.
Başka sorusu olan.

Bu kadar mıyız. Başka kimse yok mu? Nerdesiniz millet.Havalar ısınınca kayışlar koptu mu ne.

Geri