By_tr
Kayıtlı Öğrenci
- Web sitesi
- www.vetsagtek.tr.gg
Burdayım 08:45
Burda ! ....![]()
Burda ! ....![]()
ders saatlerini yazın bari gecikmeyelim bundan sonraoh oh maşallah geç kalanlar diğer arkddaşlarına hobi ısmarlayacak zeza size
Geç kaldın.Öğle paydosunagirdik. Artık öğleden sonra girersin derse.
ders saatlerini yazın bari gecikmeyelim bundan sonraaffedin hocam bidaha olmıycak
girmiyorum derse küstüm ben![]()
![]()
ders saatlerini yazın bari gecikmeyelim bundan sonraaffedin hocam bidaha olmıycak
girmiyorum derse küstüm ben![]()
![]()
VALLA DERS SAATİ YOK ECRİNCİM FULL ACIĞIZ ERKEN GELEN KAZANIR SEN GEC GEL SONRA BANA BAHANE BUL CEZAN İKİYE KATLANDI 48 SAAT BOYUNCA FORUMDA KALACKSIN :d:d:
böyle cezaya can kurbantamam kabul
![]()
o zaman vazgeçtim bana eski türk edebiyatı yeni türk edebniyatı batı edebiyatında akımlar derlerinden gecmemi sağlayacaksın bu daha zor
![]()
evet cok okumam lazım ama işten başımı kaldıramıyorum se ne yapıyosun nasıl calısıyosun derslere sen hepsıne bırden calsııyosunhocam,bu dersler full ezber.başka yolu yok.ama sana tavsiyem ezberleme.ezberlemiş gibi çok oku oda ona yakın birşey. Ama çok zman alıyor. Geç olsun güç olmasın değil mi.
o zaman vazgeçtim bana eski türk edebiyatı yeni türk edebniyatı batı edebiyatında akımlar derlerinden gecmemi sağlayacaksın bu daha zor
![]()
evet cok okumam lazım ama işten başımı kaldıramıyorum se ne yapıyosun nasıl calısıyosun derslere sen hepsıne bırden calsııyosun