Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya aynisi bendede mevcut daha 1 hafta once basladim calismaya muhasebe iktisat isletme hukuk bitti sayilir ama benimde bi korkum var davranis bilgisi bi turlu calismak gelmiyo baslamadim bile bi heyecan bi stres var icimde anlatamam ne yapacagimi bilmiyorum bugun 3 konu calistim kalktim geldim nete giriyorum offo fff :S
deneme çözün arkadaşlar..
sınıfta kaldığınızı bir sene daha kaybetmek isteyp istemediğinizi kendinize sorun..
ewtse çalışmayın..hayırsa DURMAK YOK YOLA DEVAM
havalardandır arkadaşlar,okuldayken bile ne kadar sıkılıyor insan derslerde sıcaktan yani. mesela kıpır kıpır şuan benim için,yazı çok seviyorum hep gezme isteği var içimde ne dersi beaaa diyesim geliyo bide hukuk:S allahım yaaaa bu sıcak havada ne hukukuuuuuu
içinden gelmesini bekleme zaten gelmez o istek alacaksın eline kalemi kitabı başlayacaksın okumaya not almaya bak sen sonraki isteğe...diyene baksen deme hakkında var ama başka çözümü yok yani...çalışmak gerek
gerçekten dediğin doğru güldesteçim bende senin dediğin gibi yapmaya başladım zaten isteği kendim getirdimm ama konularımın hepsi yetişmicek napcm bilmiorm
bol soru cozme gerektiriyo dersler konulari kac defa tekrar ettim 1 hafta sonra unutuyosun bilgilerin cogunu bol soru coz son 2 hafta benim bi ark var adam konu ogrenmeden cokmis sorular la soru bankasi aldi sorulari ezberledi gecti ben anlamadim bu isi