finaller açıklandı fakat saçmalığın böylesi görülmedi...

berdosmiko

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Muhasebe Programı
final...

mktlmk lmktlmkt

emınmısın acıkladıgına

bi haber sitesi böyle haber yapmış ama gerçekliği olmayabilir

aöf mobil uygulamasını cihazına indirenler görebiliyor. türkiyenin en büyük haber sitesi doğru olmayan birşeyi haber yapmaz bence.

bence yalan haberdır dıyorum bn

haber doğru arkadaşlar bakanlar var biz de artık yarını bekliyecez vize de aynsı olmuştu

hayır aöf ile ilgili başka bi sitede notlarını resim olarak paylaşanlar olmuş

yok artık yhaaaaa

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
'ten beklenen haber geldi.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
öğrencilerinin merakla beklediği 2013 AÖF sınav sonuçları açıklandı. 9-10 Şubat tarihlerinde yapılan
açıklandı.

Fakat
yalnızca iPhone ve iPad uygulamalarından görünüyor! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin neden böyle bir uygulamaya gittiği bilinmiyor.

Öğrenciler mobil telefonlarından Anadolu mobil uygulamasını indirerek sonuçlarını görebilirler.
ALINTI...

Evet arkadaşlar açıklandı ben gördüm notlarımı ama nasıl birşeydirki harf notu yoktu , yani yarım yamalak bir yükleme yapmışlar ... şimdi ipad de açılmıyor notlar silinmiş ...

çok şaşknm yaaa nasl olblr mantık bnun neresnde?

bi de bugn pazr sözde

aldıkları paraların hakkını vermeyen bir sistem onlara muhtaç olduğum için, normal bir üniversite okumadığım için kendimden bile nefret ettirdiler. öbür dünyada hakkım asla helal etmicem. yeter hakkımızı yediğiniz.

öğrenen öğrendi zaten salın artık biz de öğrenelim şu notumuzu

Benim bu aöf den hiç bir beklentim kalmadı
son sınıf öğrencisi olmasam kahırlarınıda çekmeyecem
bir dönem kaldı bittikten sonra benden uzak Allaha yakın olsunlar

cıdden ınsanı okumaktan soguttular

yo benım tele mesaj geldı acıklandı dıye leptoptan gırdım acıldı hemen

appl falan hikaye.AÇın evdeki blg den girip bakın

dün gece sonuçlar açıklanmış arkadaşlar. tahminimce beklemedikleri tepki üzerine, apple reklamı yaptıktan sonra açıkladılar.

Geri