M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2013 #21 gecen sınavda sanslıyıdm ılk gun bakabıldım sıfresız gırıs yap o zaman sorun olmadan gırebılıyosun
B burcumut Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2013 #22 bnde şfresz giriş ypıom zaten ama error diyo açmıo
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2013 #25 evet o yuzden bılgısayarrımı cok sevıyorum ısmı sukufe:haha
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2013 #27 :haha:haha ınsanın canı sıkılınca boyle oluyo ıste
B burcumut Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2013 #28 sıkı can iidir çabk çıkmaz die kötü bi espri yapmak istemesemde yaptım :haha
W warri Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 3 Mar 2013 #33 arkadaşlar ben ıphone dan baktım hala sonuçlar açıklanmamış içiniz rahat olsun biri ortaya attı böyle birşey ama anlamadım !
arkadaşlar ben ıphone dan baktım hala sonuçlar açıklanmamış içiniz rahat olsun biri ortaya attı böyle birşey ama anlamadım !
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 3 Mar 2013 #34 bencede acıklansa anadolu.ögrencıden gozukurdu zaten