Fatmagül'ün Suçu Ne?

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
Beren saat in yeni dizisi

şu espiriyide yapamadan geçemeyecegim
_Fatmagül ün suçu ne ?
_eskiden bihter olmak:p

:) aasıl adnanın suçu ne?

evet.Magdur olan adnan.zengin ve beyefendi bir adam.Adnanın suçu ne.madem gönül eğlendircen.Nihale,bülente de mia acımadın be kadın demezle mi.Heehee.hohooho

o gün son taşı en suçsuz olanınınız atsın:p

o gün son taşı en suçsuz olanınınız atsın:p
Yok canım öyle demek istemedim.Adnan da hiç suç yok mu.Tabii var.bihtere bir sor bakalım di mi ben de gönlün var mı beni seviyormusun diye.parna güvenirsen böyle ortada kalırısn işte.hehehhee;)

bencede asıl diğerlerinin suçu neydi? neyse bı dizi de ses getirecek gibi ama izlemeyi düşünmüyorum belli dizileri bellikanalları izliyrum diğer dizilerde frangmanlarda bakıyorum izlemeyi tercih etmiyorum..ama malesef tuhaf ahlaki açıdan dikkat edilmeten diziler reyting de 1 numara oluyorlar ço acı gerçekten değerlerimizi mi kaybediyoruz???

fatma gülün suçu ne ???

Gecenin bir yarisi orda mal mal dolaşmak tabe:zuz:haha;)

ahlak ahlak deniyor da fatmagülün konusu binlerce insanın yaşadığı mağduriyeti anlatıyor bence herşeyin üstünü örte örte bunları yaşıyoruz bir dizi bile olsa beni etkiledi yaşadığı ruhsal çöküntü en azından örnek niteliği taşıyan bir dizi

berenime laf yok kanatsız meleğim o sanatçılığını en ii şekilde yerine getiriyor dizie gelince çakıl taşları favorim fatonun suçuda benim olmaması kötü yola düşer böle işte : )

fatmagülün suçu eskiden bihterolmak:)) bunun gibi bi sürü espiriye rastlıyorum facebookta fatmagülleri koruyalım vs:)

fatma bülün suçu yok.aslında onun suçunun ne olduğu sorulmuyo.suçu ne de başına bunlar geldi diye ferhat ediliyo

birde yanlış harfler için üzgünüm düzenleme nerden yapcamı yazarsa biri sevinirim bulamadım

fatmagülün suçu yok karaktersiz kişiliksiz insan çok

fatmagülün suçu yok karaktersiz kişiliksiz insan çok

söylediklerine birebir katılıyorum.İnsanlar bunları izlemeyerek sakınarak kendilerini ahlak bekçisi, izleyenleri de ahlaksız ve aptal ilan ediyorlar.Herşeyin üstünü kapata kapata bu hale geldik ya.Sinmiş..çaresiz..

Geri