M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #422 merveg' Alıntı: kardeşim ne stoğu bu banada açıklasın biri Genişletmek için tıkla ... Yha merve iyi insan stogu
merveg' Alıntı: kardeşim ne stoğu bu banada açıklasın biri Genişletmek için tıkla ... Yha merve iyi insan stogu
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #424 mEelek' Alıntı: ay ilahı sen fatkettımkı böcumgene morallerı fullledı Genişletmek için tıkla ... Ben bişi yapmadım ki melekim
mEelek' Alıntı: ay ilahı sen fatkettımkı böcumgene morallerı fullledı Genişletmek için tıkla ... Ben bişi yapmadım ki melekim
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #425 Arkadaşlar farkettim ki ben kaçar Sonra görüşmek üzere kendinize ii bakın
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #426 merve abla sizlede tanışalım mı gerçek adınız merve mi???
M merveg Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #428 canım bnm tanışalım tabiii.ben merve de senin yaşın kaç güzelim?
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #429 beatifull_girl' Alıntı: grşrz ipek k.i.b Genişletmek için tıkla ... Farkettim ki bi sen görüşürz dedin bana ühühü Diğerleriyle küsüm hıh bb
beatifull_girl' Alıntı: grşrz ipek k.i.b Genişletmek için tıkla ... Farkettim ki bi sen görüşürz dedin bana ühühü Diğerleriyle küsüm hıh bb
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #432 aşk olsun böcum aşkolsun görusuruz demesemde görusuoz zaten
M merveg Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #433 ipekcim görüşürüz cnm .bayyy kendin iyi bak.bi daha ki tenefüste görüşürüz
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #435 neyse sonra grşrz ben kaçtımmm kendinize iiii bakınnnnnn
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #436 farkettimki ne çok görüşmek isteyen var bişeymi kaçırdım ben
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #437 farkettımkı hayat tum guzellıgıne ragmen ihanetkar ve sahtekar
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #438 farkettimki bu melek in hayata olan güveni sarsılmış tazelemek gerek
G gözen Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #440 farkettirdiniz galiba ama farkettiremdikleriniz daha çok galiba