Farkettim ki ...

ben geldiğim bu farklı oratamdan yine farkında olmadan fazla takılmışım bu akşamlık farklılık bana yeterde artar bile farkı fark edenlerin farklı buluşma noktasına kucak dolusu sevgiler herkese iyi geceler...kafalar her nekadar karışmış olsada yinde güzeldi:)

ben geldiğim bu farklı oratamdan yine farkında olmadan fazla takılmışım bu akşamlık farklılık bana yeterde artar bile farkı fark edenlerin farklı buluşma noktasına kucak dolusu sevgiler herkese iyi geceler...kafalar her nekadar karışmış olsada yinde güzeldi:)

ahaaa wallahi farkettim bu sefer.anladım ben:) tekrar görüşmek ve farketmek üzere

fark ettim ki sağlık kurumları işl. de okuyup 2. sınıf olan hiç üye yok burda..en yetim bizim böl. herelde:D benim böl.den az olan hiç bir böl. yok burda fark ettiklerim bunlar işte:D

Farkı fark yapan düşüncelerin güzelliğinde saklıdır yaşamda egerki farkı anladıysan,
Farkedileni belirtmek zihinsel farklılıklara sebeb olmak demek,
Fark yaratan güzellikler emeğin farkına varınca anlamlı,
Bu kadar farklı sözleri belirten aöf ailesi ise çokçok farklı ve özeller:)

Farkı fark yapan düşüncelerin güzelliğinde saklıdır yaşamda egerki farkı anladıysan,
Farkedileni belirtmek zihinsel farklılıklara sebeb olmak demek,
Fark yaratan güzellikler emeğin farkına varınca anlamlı,
Bu kadar farklı sözleri belirten aöf ailesi ise çokçok farklı ve özeller:)[/QUOTE

hem felsefe hem iltifat ya bizim aöf 'de ne cevherler varmışda çaktırmıyolarmış gerçekten çok güzel tanımlamışsın :)))

Geri
Üst Alt