Farkettim ki ...

Farkettim ki tutmaz değimiz bi konu baya ilgi çekti ve aslında farkedilecek birçok şeyin olduğunu farketmemizi sağladı anladım ki peşin hükümlü olmamak lazımmış

Farkettim ki bize farkındalıkarı farketmemizi sağlayan ipek e teşekkür etmeyi unutmuşum :)Teşekkürler ipek farkettiklerimizi paylaşmamız gerektiğini farkederek böyle farkılı bi konu açtığın için

Farkettim ki bize farkındalıkarı farketmemizi sağlayan ipek e teşekkür etmeyi unutmuşum :)Teşekkürler ipek farkettiklerimizi paylaşmamız gerektiğini farkederek böyle farkılı bi konu açtığın için

Çok güseL bi cümLe kurdugunu farkettim :)
Aman efendım o teşekküR bana ait..Ben teşekküR edeRim farkettıkLerınızı farkettırdıgınız için sayın moderatöR asterıx...:)

farkında olmak için farklılı düşünceleri farklı kişilerden görmek için ona farklı fırsatları farklı şekilerde vermek gerek bu oratmı ve fırsatı bulmak ve değerlendirmekte hanımefendinin farkındalığını orataya koymuş yakışmış;)

gerçeklerin farkına varıp farkında olanların farkını ön planda tutmak farklı olanların farklı olmalarından dolayı kazandığı farklı bir haktır :)rica ederim

benim onu tanımadığımı fark etmen için onu tanımadığımı yada başak bir farklı tabirle onunla daha tanışmadığımızı yine farklı bir şekilde farkına varman için söylemek istedim :)

Farkettim ki aramıza paylaşmayı seven birinin katıldığını farkedebilmek hiçte zor olmadı.Hoşgeldiniz :)

birkez daha farkına varlmanın verdği farklı hazla tşk ediyorum ve farkına varmadığım sattin baya ileride olduğunun farkına yeni varınca aranızdan farkına varacağınızı bille bille ayrılıyorum iyi geceler herkese :)

birkez daha farkına varlmanın verdği farklı hazla tşk ediyorum ve farkına varmadığım sattin baya ileride olduğunun farkına yeni varınca aranızdan farkına varacağınızı bille bille ayrılıyorum iyi geceler herkese :)

Geri
Üst Alt