M meleeek Kayıtlı Öğrenci 15 Ağu 2009 #942 By_Sonkez' Alıntı: fakettim ki melege üzülmek degil gülümsemek yakışıyor... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim farkettimki yüzüm gülmeye başladı
By_Sonkez' Alıntı: fakettim ki melege üzülmek degil gülümsemek yakışıyor... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim farkettimki yüzüm gülmeye başladı
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 15 Ağu 2009 #943 Farkettim ki Düş Sokağı Sakinlerinin şarkıları yıllar geçsede eskimiyor,insanı dinlendiriyor,dalıp gidiyorsun..
Farkettim ki Düş Sokağı Sakinlerinin şarkıları yıllar geçsede eskimiyor,insanı dinlendiriyor,dalıp gidiyorsun..
N nigar unutulmaz Kayıtlı Öğrenci 16 Ağu 2009 #945 Farkedilmemek burada imkansız yenisin hoş geldin aramıza
S __SALTANAT__ Kayıtlı Öğrenci 18 Ağu 2009 #948 fark eTTim ki fark edildim :=) ßu arada TeşekkürLer hoşbulduk..
N nigar unutulmaz Kayıtlı Öğrenci 18 Ağu 2009 #949 arkadaşlar fark ettim ki herkes tatilden dönmüş forum hareketlenmeye başlamış.....ÇOK GÜZEL.....
0 06fe Kayıtlı Öğrenci 18 Ağu 2009 #950 farkettim ki insan istedikten ve inandıktan sonra herseyi basarabilirmis...ins bende su iktisatı veririm yani
farkettim ki insan istedikten ve inandıktan sonra herseyi basarabilirmis...ins bende su iktisatı veririm yani
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 19 Ağu 2009 #951 farkettim ki elimdeki alçı 3 haftadan sonra çıkmış çok şükür....
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 20 Ağu 2009 #952 farkettimki sizsiz yapamıyorum çoook özledim yaa biri beni kaçıramazmı burdan
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 24 Ağu 2009 #955 Farkettim ki bu aileye iyi ki katılmışım,çok güzel insanlar tanıdım,tanıyorum..
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 26 Ağu 2009 #958 Farkettim ki yarın işe gitmek zorunda kalcağım...............
İ İsmPek Kayıtlı Öğrenci 6 Eki 2009 #960 Farkettim ki çok şey geride kalmış..Boş gözlerle bi yabancı gibi olup biteni anlamaya çalışmakta varmış kaderde hehe
Farkettim ki çok şey geride kalmış..Boş gözlerle bi yabancı gibi olup biteni anlamaya çalışmakta varmış kaderde hehe