R rainbow Kayıtlı Öğrenci 20 Tem 2009 #904 Farkettim ki ; vazgeçilmezlerimden de kolayca vazgeçebiliyorum artık....
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 26 Tem 2009 #906 Farkettim ki insanlara hakettiği kadar değer vereceksin yoksa şımarıyorlar,kenan doğulunun dediği gibi herkes rütbesini bilecek...
Farkettim ki insanlara hakettiği kadar değer vereceksin yoksa şımarıyorlar,kenan doğulunun dediği gibi herkes rütbesini bilecek...
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 28 Tem 2009 #909 Farkettim ki forumda kimlerin online olduğunu göremiyorum. Ne yöneticileri ne de üyeleri...
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 6 Ağu 2009 #913 farkettimki arasıra hiçbirşeyi farketmemek gerekiyor...hayat tüm olumsuzluklarına ragmen güzel...
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 6 Ağu 2009 #916 By_tr' Alıntı: aaaaa farkettimki maviş gelmiş hoş gelmiş Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim farkettiğini farkettim ..hoşbulduk..ben yokkken neler yapmışsınız gözgezdiriyorumm
By_tr' Alıntı: aaaaa farkettimki maviş gelmiş hoş gelmiş Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim farkettiğini farkettim ..hoşbulduk..ben yokkken neler yapmışsınız gözgezdiriyorumm
G güldeste Kayıtlı Öğrenci 7 Ağu 2009 #918 farkettim ki buğün serabın doğum günüymüş.iyiki doğmuş buğün bunu fark ettim.