? ............................. 24 Şub 2010 #1,223 öleydik tabi... o zman şöle deişitirim.... aslının isteğini geri çevirmemişim.... (oludu mu hı !? )
H hasret merve Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #1,228 Farkettim ki hatalar insanlar için doğru bir yol gösterici;hatasından ders alıp doğru yolu arayanlara...
Farkettim ki hatalar insanlar için doğru bir yol gösterici;hatasından ders alıp doğru yolu arayanlara...
H hasret merve Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #1,231 ECRİN90' Alıntı: Fark ettim ki merve çok haklı Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ecrin... farkettim ki insanlar her bir sözden kendilerine pay çıkarıyorlar...
ECRİN90' Alıntı: Fark ettim ki merve çok haklı Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ecrin... farkettim ki insanlar her bir sözden kendilerine pay çıkarıyorlar...
A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #1,236 farkettim ki büyük konuşunca mutlaka o şey başıma geliyor
H hasret merve Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #1,237 AYSEM_1687' Alıntı: farkettim ki büyük konuşunca mutlaka o şey başıma geliyor Genişletmek için tıkla ... size katılıyorum...söz bir büyüdür...ağzınızdan çıktığı saniyede söz size sahiptir... Farkettim ki insanoğlunun en büyük erdemi kendi iradesini korumasıdır...
AYSEM_1687' Alıntı: farkettim ki büyük konuşunca mutlaka o şey başıma geliyor Genişletmek için tıkla ... size katılıyorum...söz bir büyüdür...ağzınızdan çıktığı saniyede söz size sahiptir... Farkettim ki insanoğlunun en büyük erdemi kendi iradesini korumasıdır...