A asterıx Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #783 Farkettimde facebook video paylaşım sitesi haline dönüşmüş
M Maxın Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #787 Koskocaman forumda sizleri fark ettim... Acaba bende fark edilir oldum mu?
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #788 Maxın' Alıntı: Koskocaman forumda sizleri fark ettim... Acaba bende fark edilir oldum mu? Genişletmek için tıkla ... Ben farkettım seni
Maxın' Alıntı: Koskocaman forumda sizleri fark ettim... Acaba bende fark edilir oldum mu? Genişletmek için tıkla ... Ben farkettım seni
P pıtırcık Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #789 farkettimki 1 saat oLmadı yemek yiyeLi ama karnım yine acıktı fiL mi girdi içime ne
P pıtırcık Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2009 #791 güldeste' Alıntı: bende pıtırcığı ilk defa gördüm sitede bunu fark ettim. Genişletmek için tıkla ... yebeseyi çok görmüşsündür ama demek istediğimi farkettim
güldeste' Alıntı: bende pıtırcığı ilk defa gördüm sitede bunu fark ettim. Genişletmek için tıkla ... yebeseyi çok görmüşsündür ama demek istediğimi farkettim
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 29 Nis 2009 #793 Yebese kulllanıcı adını pıtırcık olarak deişitirdi ve yenı moderatörlerımızden oldugunu açıklamam gerektıgını farkettım
Yebese kulllanıcı adını pıtırcık olarak deişitirdi ve yenı moderatörlerımızden oldugunu açıklamam gerektıgını farkettım
A asterıx Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2009 #795 Farkettimde kendi dertlerimizle ilgilenmeyi biraz ara verip,çevremizdekilerin dertleriyle ilgilenmek hiçte fena olmaz
Farkettimde kendi dertlerimizle ilgilenmeyi biraz ara verip,çevremizdekilerin dertleriyle ilgilenmek hiçte fena olmaz
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 30 Nis 2009 #798 farkettim ki biri beni sonunda farkettii zorda olsaaa.......