M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #663 Farkettim ki kimseye kendinden fasla deger vermemek lazımmış...
T tuğçe gürel Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #664 farkettim ki bu site gerçekten çok güzel emeği geçen bütün rakadaşlarıma tekrar teşekkürler
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2009 #666 farkettımkı verılen deger en cok ınsanaymıs ama onu farkedecek ınsan bulunamazmıs..
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 11 Nis 2009 #668 farkettımkı böcum ısım degıstrmıas ısmın cısmın ne olursa olsun farın ortada cnm
D dilos Kayıtlı Öğrenci 11 Nis 2009 #670 hepınızın bırselerın farkında olmanızn guzel bır sey oldugunu farkettım
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 12 Nis 2009 #671 dilos' Alıntı: hepınızın bırselerın farkında olmanızn guzel bır sey oldugunu farkettım Genişletmek için tıkla ... ''Farkettim ki''oyunumuzun en gözde esprisini yaptıgını farkettim
dilos' Alıntı: hepınızın bırselerın farkında olmanızn guzel bır sey oldugunu farkettım Genişletmek için tıkla ... ''Farkettim ki''oyunumuzun en gözde esprisini yaptıgını farkettim