F FaTTiK Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #566 Farketmen gerekirki mesai 08,30 yanlış şeyi farketme Ve farkettim ki mesudum kendine yapılanı bana sölüyor
Farketmen gerekirki mesai 08,30 yanlış şeyi farketme Ve farkettim ki mesudum kendine yapılanı bana sölüyor
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #569 Dimiii Bu enerji kervanına benmde dahıL olmam lazım oldugunu farkettım ehehe
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #570 ersan57' Alıntı: farkettım kı.............................. kımse yokmu Genişletmek için tıkla ... Farkettim ki Bis burdayıs sen nerdesin
ersan57' Alıntı: farkettım kı.............................. kımse yokmu Genişletmek için tıkla ... Farkettim ki Bis burdayıs sen nerdesin
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #572 farketmemek eldemı senı böcum farketmemk için sebeblrım vardı celdum
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 9 Mar 2009 #573 farkettim ki bn hafta sonları we akşamları öss ye çalışırken baya bişiler olmuş ama bn farketmemişim.
farkettim ki bn hafta sonları we akşamları öss ye çalışırken baya bişiler olmuş ama bn farketmemişim.
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 10 Mar 2009 #579 farkettimki fadiğin organizasyondan haberi yok çoktan teşekkür etmesi gerekiyodu çünkü