Facebook'ta bir skandal daha!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECRİN90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ECRİN90

Kayıtlı Öğrenci
HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

Facebook'ta skandalların ardı arkası kesilmiyor. Ortaya çıkan son fiyasko ise Facebook kullanıcıları arkadaşlarının canlı sohbetlerini görmesi ve beklemekte olan arkadaşlık tekliflerini de görebilmeleri.

Gizlilik ayarlarındaki bir hata nedeniyle ortaya çıkan açık düzeltilene kadar canlı sohbet uygulaması kısa bir süreliğine kaldırıldı. Sorunun giderilmesinden sonra, canlı sohbet uygulaması tekrar aktive edildi.

klık klık sesine gıcık oluyorum zaten ordaki tamamen kaldırsınlar sorun değil:)
teşekkürler seda.

ewet dün sohbet yoktu bi ara tşk ecrin:)

haber için teşekkürler ecrin cim

bu facebookun çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum açıkcası
teşekkür paylaşm için;)

önceden güvenliydi...ben 3 buçuk sene üye olmuştum üye olana kadar canım çıkmıştı tam 3 sayfa bilgi doldurmuştum ve ingilizceydi.... mezun olduğun ilk okulu soruyorlardı , en son ki eğitim durumunu...şimdi mail adresini yaz hemen üyesin tabi ki güvenli değil artık ... ve ben 1 buçuk senedir face kullanmıyorum kapattım amele kaynayınca:D:D:D

arkadaşlar facebook sizden aldığı kişisel verileri veritabanında saklıyor, ama siz isteğidiniz zaman silemiyorsunuz bunları. hesap dondurma var sadece. var mı böyle saçmalık. güvenli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Benim de gıcığıma gitti kapatcam da bahane arıyorum hadi hayırlısı..

Rica ederim bu arada :)

Face ilgim olmadıgı için mutluyum:)
Teşekkürler bilgilendirme için

Teşekkürler Paylasım İçin :)

face çok saçma oldu bence hele şu cins cins erotik isimlerle dolaşan kızlar erotik resim koyup yok beni ekle sayfamıza gel felan iyice çığrınden çıktı

Geri