Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9 ve 16 kullanıldığı yere göre tehlikeli de olabilir
Evlilik; hesapsız içine dalınması gereken bi oyun bence... topluma kulaklarını tıkayarak hem de... ne benim, ne de bizim sözlerimizle... sadece gönlünüzden geçtiğince ...diyor ya hani aynen öyle..
Teşekkürler tatlım konu için
9 ve 16 kullanıldığı yere göre tehlikeli de olabilir
Evlilik; hesapsız içine dalınması gereken bi oyun bence... topluma kulaklarını tıkayarak hem de... ne benim, ne de bizim sözlerimizle... sadece gönlünüzden geçtiğince ...diyor ya hani aynen öyle..
Teşekkürler tatlım konu için
canım gerçekten zekice 9.16 bencede tehlikeli oabilir fark etmedim o ayrıntıyı tekrara baktım seni tebrik ediyorum (güven problemi olduğunda onlar söylenebilir..)sadece gönlünüzde geçtiğince (bencede)...
kişiden kişiye değişir bence doğru insan olduğunda bunları söylensede sorun olmaz tamamı söylenmeseede çünkü söyleyebilmekte karakter meselesi herkes söyleyemeyebilir bence oturmuşluk taşların yerine oturması çok önemli ve değer verdiğin kadar karşındakideki değer veren olursa problem olmaz doğru kişilerle olmak tam aynı yapıda olmak ve merhametli vicdanlı olmak ve gerçekten kişiyi sadece öyle değil normal bir insan gibide çok sevmek gerekiyor:
ben,im kinde tam tersi ben söyleyemem ama karşımdaki kişi devamlı söyler pek sorunda olmuyor çünkü iyi tanıyor tabi bende o kadar değil herhelde en çok kullndığım: 9... 19...6...17...
16. madde insana yapma sorumluluğu yükleyebilir katılıyorum ama 9. madde ii dir ii Bu 20 madde monotonlaştığı zaman hiç mutlu oluncağını sanmıyorum zorunluluk gibi hissettiriyo insana doğallık ve bakış açısı çeşitliliği en güzeli gibi geliyo bi kez evlenip boşanmış biri olarak:haha Teşekkür ettim Aşkaimtisal